Klasse Roger

Zaterdag 21 Mei 2016

Het badplaatsje Petten leidde tot voor kort een onopvallend rustig bestaan. De grote dijk (Hondsbossche Zeewering) hield op bij het dorpje, waarna een smalle duinenstrook verder ging. Mondjesmaat waren er het hele jaar door wat badgasten (die ook nog gratis konden parkeren)  met een rustige piek in de zomer. 

En nu? 

Nu heeft Petten een nieuwe duinenkust van 800 voetbalvelden groot met plannen voor nieuwe strandpaviljoens en strandhuizen. Er ligt nu ook nieuw, groot dorpsplein, waar restaurantjes moeten komen. En vele honderden asielzoekers worden vanaf deze week opgevangen in het bekende Huis ter Duin dat voor ruim acht ton is opgeknapt. Of de kleine dorpsgemeenschap deze grote veranderingen meteen aan kan is de vraag, maar het eerste, positieve signaal is er. De inventieve supermarkteigenaar Roger Moonen heeft nu in zijn winkel speciaal voor de Syrische oorlogsvluchtelingen een aparte kraam met pompoenpitten, falafel, kikkererwten, geroosterde paprika’s en noem het maar. 

Klasse Roger. 
Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 1
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10