HET GETEISUM HEEFT VAN DE GROOT GELD VERDIENERS ZELF EEN WAPEN GEKREGEN...

Vrijdag 12 Augustus 2011

Losers laten in aantallen delen van de wereld van zich horen. Londen is het laatste voorbeeld. Jonge kanslozen zonder toekomst zonder werk, zonder geld hebben een groot wapen. Zij kunnen hun krachten nu bundelen via de social media en groepen dan ook op de gekste momenten samen om zich te keren tegen de gepakte en gestropdaste lieden, die praten in termen van 'straffen, in de cel gooien, boeten...'


Tsja, maar deze lieden zijn het wel die de achterliggende twtintig jaar een falend beleid hebben neergezet , Een beleid dat hiermee deze kanslozen zonder onderwijs, zonder opvoeding met normen en waarden zonder leuke vrije tijdsbesteding in de steek heeft gelaten.

Apart in deze context: de mobieltjes (Black Berry's) waar de grote concerns schatten mee verdienen, zijn een wapen geworden dat de losers in handen hebben gekregen om die schandalig veel geld verdienende ondernemingen lek te schieten.

Wie moet er nu eigenlijk gestraft worden? En waar zijn wel deugende politici en bestuurders? Het gaat nog lang duren voor er weer een ander evenwicht is, waarbij, zo hoop ik, losers een heel kleine groep zijn geworden.

 

Andr Naber , journalist uitgever


 
Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 13
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 3