En zo werd dus een redactie uitgemoord, maar...

Donderdag 8 Januari 2015

Wij kennen de vrijheid van het gesproken, getikte, gemailde en getekende woord. Getikte lieden 

lit)tekenden nu op woensdag 7 januari 2015 in Parijs met machinegeweren de redactie van een satirisch blad dat naast politici, christenen, Joden ook moslems en hun God, Allah, onder vuur nam met vaak harde humor. Veel mensen waaronder een weerloos op de grond liggende politieman werden gedood.

Walgelijk.

Te duiden: heel vaak gaat het om lieden, die zonder veel perspectief ( dus geen geld, geen werk) hun leven moeten inrichten. Oorzaak vaak: de grote ongelijkheid in kansen om mee te doen min de race om kennis/onderwijs en werk. Hun instrumenten: kogels. Zijn het slachtoffers? Vaak wel. Slimme manipulators brengen ze in hun terroristische rol.

Gewenste aanpak: * zware straffen voor de korte termijn * en voor de lange termijn veel meer mensen onderwijs en kansen op werk bieden...

Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 13
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 3