Blij...

Vrijdag 29 Januari 2016

We zijn een blije, positieve krant. En we hebben het vooral op met gewone mensen. Logisch dus dat we door die bril bekeken met een scheef oog turen naar een door de Schager bestuurders onder tafel gemoffeld verlies van miljoenen bij het onnodige faillissement van Mulder Bouw uit Obdam. 

Verder zijn daar de twee blinden Trix en Herman uit Warmenhuizen. Zij geven aan door het Schager bestuur in de knel te komen. En wat dachten we van de primeur in De Volkskrant de afgelopen dagen ? Daarin speelt de oud-directeur van ECN (Wind Energy Facilities, op  terrein atoomcentrale Petten), een dubbelrol. 

Vanuit zijn functie moest hij direct en indirect adviezen geven over het al dan niet doorgaan van die voor veel inwoners te veel lawaai makende gevaartes. Als privé-persoon verdiende hij bergen duiten met de exploitatie van bergen duiten opleverende windmolens langs het Noord-Hollands Kanaal. Schaamteloos. Zijn we dan nog blij? Tuurlijk, het was weer een feestje om deze einde januarikrant te maken. Fijn weekeinde. (De volgende krant verschijnt donderdag 25 februari.)


*Andreas Naber, uitgever-journalist
Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 1
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10