AZ en het geld

Donderdag 19 Maart 2015


Onze profvoetbalclub uit Alkmaar, AZ, heeft nu bovenop de zware staf, een adviseur aangetrokken in de vorm van zwaargewicht Billy Beane, die zich met een van de laagste begrotingen van alle clubs in de top van de Amerikaanse Major Leaque Baseball handhaaft. 

Zeker de ‘kost gaat voor de baat’ uit, is het spreekwoord, maar toch ben ik ongerust over de geldzaken in Alkmaar. Kost deze man duiten? Worden al zijn kosten vergoed? Past dat in de begroting van een opleidingsclub ? Daarbij spelen onder meer ook deze punten door mijn hoofd: *een jaartekort van 3,5 miljoen euro…*de argusogen van de nationale voetbalbond, die FC Twente al strafte met drie punten in mindering wegens financieel tekort schietende beleid… *de komst van een nieuw trainingscomplex in de Zaanstreek… * de mogelijke heel zware kosten van assistent-trainer Marco van Basten…

Kom op directeur Eenhoorn, geef eens openheid van zaken. 

Naast mij als supporter van het allereerste uur hebben daar ook alle andere supporters van AZ toch recht op?

 

*Andreas Naber, Alkmaar
Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 1
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10