Workshop Kijk op je Kwaliteit en hoe deze over te brengen op solliciteren; lezing en voordracht van Yvonne Truijens van Samen Loopbaanmanagement

14-02-2018

Workshop Kijk op je Kwaliteit

Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek van Schagen. Woensdagochtend 14 februari geeft Yvonne Truijens van SAMEN Loopbaanmanagement een workshop waarin deelnemers leren om hun eigen kwaliteiten in kaart te brengen en deze over te brengen in sollicitatieactiviteiten.

Truyens geeft praktische handvatten en adviezen. Deelnemers komen met zichzelf en met elkaar in gesprek over kwaliteiten, vervormingen en voorwaarden. Een actieve bijdrage is deze ochtend gewenst. De aanwezigen worden uitgenodigd om feedback te geven en te ontvangen.

SAMEN Loopbaanmanagement heeft meerdere vestigingen in Noord Holland en adviseert en begeleidt mensen, bedrijven en organisaties op het gebied van loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van bibliotheek Schagen, Torenstraat 1A. 

Plaats: Schagen,bibliotheek centrum Tijd: 9.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 21
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!