Workshop Kijk op je Kwaliteit en hoe deze over te brengen op solliciteren; lezing en voordracht van Yvonne Truijens van Samen Loopbaanmanagement

14-02-2018

Workshop Kijk op je Kwaliteit

Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek van Schagen. Woensdagochtend 14 februari geeft Yvonne Truijens van SAMEN Loopbaanmanagement een workshop waarin deelnemers leren om hun eigen kwaliteiten in kaart te brengen en deze over te brengen in sollicitatieactiviteiten.

Truyens geeft praktische handvatten en adviezen. Deelnemers komen met zichzelf en met elkaar in gesprek over kwaliteiten, vervormingen en voorwaarden. Een actieve bijdrage is deze ochtend gewenst. De aanwezigen worden uitgenodigd om feedback te geven en te ontvangen.

SAMEN Loopbaanmanagement heeft meerdere vestigingen in Noord Holland en adviseert en begeleidt mensen, bedrijven en organisaties op het gebied van loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van bibliotheek Schagen, Torenstraat 1A. 

Plaats: Schagen,bibliotheek centrum Tijd: 9.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 20
Nee, hou de kust ongeschonden 185