Williams Day met Ferrari, groep Cowpokes en Marianne Kooij

16-09-2017

Ferrari op Nic. Veldboerpark Schagen  tijdens Williams Day 

Optredens Cowpokes en regionale artiesten

 

Het ijsbaanterrein van het Nic. Veldboerpark wordt zaterdag 16 september met speciale platen van de firma Bos rolstoelvriendelijk gemaakt.  Op Williams Day staat voorts een prachtige Ferrari op het feestterrein. Tegen een kleine vergoeding kun je er mee op de foto. Dat staat wel eventjes stoerder dan die Opel of Volkswagen van thuis …  

Ras entertainer Peter Meijer verzorgt voor een groot deel de presentatie van Williams Day. De zingende tegelzetter regelt daarbij ook de veiling met een aantal mooie kavels. Zo is daar de historische pentekening van Coen van de Luytgaarden waar al diverse biedingen op zijn gedaan en een driegangen diner voor vier personen van restaurant De Koeienhemel.   

’s Avonds is er muziek. De Cowpokes (bluegrass en folk) treden op en  regionale toppers als Marianne Kooij, Julia Korthouwer en Rob Bijhouwer geven acte de présence. Genoeg te doen dus tijdens Williams Day op zaterdag 16 september op het Nic. Veldboerpark (ijsbaan) aan de Snevert in Schagen.  

Meer informatie via: www.demagnusrijders.nlinfo@demagnusrijders.nl, Ton Smakman (06-11401779) of Frank Oudmaijer (06-22925674).      

Voor giften en donaties:NL22RABO0318072068 De Magnusrijders t.a.v. Williams Day 

 

Plaats: Schagen, terrein ijsbaan Nic Veldboerpark Tijd: 10.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 10
Nee, hou de kust ongeschonden 102