Vragenuurtje werkzaamheden rondom Makado Winkelcentrum voor inwoners, ondernemers en bezoekers, organisatie gemeente Schagen

06-6-2018.14-06-2018,19-06-2018

Vragenuurtje werkzaamheden rondom Makado

 

Aannemer Ooms is al enige tijd bezig met werkzaamheden in de buitenruimte rondom het Makado Centrum in Schagen. Deze werkzaamheden geven de nodige overlast. En dat zorgt voor vragen bij inwoners, ondernemers en bezoekers van het Makado. Hiervoor organiseert gemeente Schagen een vragenuurtje in het gemeentehuis van 16.00 tot 17.00 uur op de volgende dagen:

•             Woensdag 6 juni

•             Donderdag 14 juni

•             Dinsdag 19 juni

 

De aannemer heeft iedere werkdag tussen 9.00- 10.00 uur een inloopspreekuur in de keet. Ook zijn de werkzaamheden te volgen via ‘de BouwApp’ (gratis te downloaden in de appstore). Of via www.schagen.nl/makado.

 

Specifieke vragen over de verbouwing en ontwikkeling van het Makado Centrum kunnen helaas niet beantwoord worden tijdens dit vragenuurtje.

 

 

 

Plaats: Schagen, gemeentehuis, Laan 19 Tijd: 16.00-17.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 208