Veteranendag Schagen dit jaar in dorpshuis Warmenhuizen; kranslegging en minuut stilte bij monument op de hoek Dorpsstraat/Posthoorn

16-06-2018

VETERANENDAG SCHAGEN 2018

 

Zaterdag 16 juni 2018 wordt in het dorpshuis van Warmenhuizen de jaarlijkse lokale Veteranendag gevierd.  Met deze viering eert de gemeente Schagen veteranen van allle missies voor hun bijdrage aan vrede en veiligheid, waar ook ter wereld.

 

Van 10.25 10.40 uur is er een openbaar toegankelijke herdenking bij het monument op de hoek Dorpsstraat/Posthoorn in Warmenhuizen, met een kranslegging en 1 minuut stilte.

 

Na de herdenking is er een besloten bijeenkomst, waar een traditionele Indische maaltijd wordt geserveerd. Deze bijeenkomst is voor alle veteranen uit de gemeente Schagen, met partners en hun kinderen. Zij hebben hiervoor reeds een uitnodiging ontvangen.

 

 

Plaats: Warmenhuizen, Dorpshuis en Dorpsstraat hoek Posthoorn Tijd: 10.25 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 208