Sportief Schagen met grote verenigingsmarkt voor iedereen en hardloop evenement de 10 Engelse Mijlen van Schagen

22-04-2018

Sportief Schagen 

 

Op 22 april is Sportief Schagen actief. Er is een divers programma waaronder een verenigingenmarkt. Iedereen kan op die markt kennismaken met verschillende sportverenigingen uit Schagen en omgeving. Op deze dag zal ook het hardloopevent ‘10 Engelse Mijlen van Schagen’ plaatsvinden.

 

De verenigingenmarkt is er voor iedereen, jong en oud. Kinderen kunnen tijdens Sportief Schagen deelnemen aan de kidsloop en daarna kennismaken met diverse verenigingen uit de gemeente Schagen op de verenigingenmarkt. Ook voor volwassenen is er veel informatie over de beweegmogelijkheden bij de diverse verenigingen. Het doel van de markt is om mensen kennis te laten maken met de diverse beweegmogelijkheden die de verenigingen bieden.

 

Ook een kraam huren?

De verenigingenmarkt wordt georganiseerd door Team Sportservice Schagen in samenwerking met Sportief Schagen. Verenigingen in de gemeente Schagen kunnen een kraam huren voor maar € 15 om de vereniging te kunnen presenteren. Het geven van demonstraties of het geven van korte clinics behoort ook tot de mogelijkheden. Verenigingen die interesse hebben in een kraam of demonstatie kunnen contact opnemen met Sanne Melching van Team Sportservice Schagen via: smelching@teamsportservice.nl of bel naar 0224 – 21 47 74. 

 

Bedrijvenloop

Een andere activiteit tijdens Sportief Schagen is de hardloopwedstrijd ‘De 10 Engelse Mijlen van Schagen’. Een vast gegeven op de hardloopagenda in Noord-Holland. Voor een sponsorbijdrage van € 100,= kunnen bedrijven met maximaal 5 personen deelnemen. Deelname is niet verplicht maar geeft het bedrijf wel een mogelijkheid om het ingelegde sponsorgeld sportief in te zetten. Inschrijving kan per team voor de afstand van 5 of 10 kilometer. Neem voor meer informatie over de bedrijvenloop contact op met Wim Blok van TAS’82 via pr@tas82.nl.

 

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne Melching van Team Sportservice Schagen; smelching@teamsportservice.nl, 0224 – 21 47 74.

 

Plaats: Schagen, centrum Tijd: 9.30 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 40
Nee, hou de kust ongeschonden 202