Speciale avond met theater (Tsjechov) en muziek met theatergroep Studio Noord-Holland en het Keetkoor

09-12-2017

OUDESLUIS - In het Cultuurkerkje aan de Noorderweg 15 in Oudesluis wordt zaterdag 9 december om 20.30 uur een speciale avond met theater en muziek met theatergroep Studio Noord-Holland en het Keetkoor georganiseerd.

Voor de pauze speelt de theatergroep een heel eigen bewerking van de eenakter `De Beer` van Tsjechov. Er kan om worden gelachen maar ook over nagedacht worden. Spelers zijn Rob Hoed, Annet Meijering en Peter van de Wiel.

Na de pauze treedt het Keetkoor op met een repertoire dat bestaat uit een mix van Nederlands- en Engelstalige liederen. Voor het koor is het hoofdzaak dat zowel koorleden als publiek plezier hebben. Het Keetkoor dankt haar bekendheid aan de samenstelling van haar repertoire en haar bereidheid steeds weer nieuwe en muzikale avonturen aan te gaan.

De toegang is voor donateurs gratis. Zij worden verzocht de brief als toegangsbewijs mee te nemen. Niet-leden kunnen voor 10,- een kaart kopen aan de ingang of reserveren via www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop. De kerk is om 20.00 uur open.

Plaats: Oudesluis, Cultuurkerkje, Noorderweg 5 Tijd: 20.30 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 50
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 48Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!