Speciale avond met theater (Tsjechov) en muziek met theatergroep Studio Noord-Holland en het Keetkoor

09-12-2017

OUDESLUIS - In het Cultuurkerkje aan de Noorderweg 15 in Oudesluis wordt zaterdag 9 december om 20.30 uur een speciale avond met theater en muziek met theatergroep Studio Noord-Holland en het Keetkoor georganiseerd.

Voor de pauze speelt de theatergroep een heel eigen bewerking van de eenakter `De Beer` van Tsjechov. Er kan om worden gelachen maar ook over nagedacht worden. Spelers zijn Rob Hoed, Annet Meijering en Peter van de Wiel.

Na de pauze treedt het Keetkoor op met een repertoire dat bestaat uit een mix van Nederlands- en Engelstalige liederen. Voor het koor is het hoofdzaak dat zowel koorleden als publiek plezier hebben. Het Keetkoor dankt haar bekendheid aan de samenstelling van haar repertoire en haar bereidheid steeds weer nieuwe en muzikale avonturen aan te gaan.

De toegang is voor donateurs gratis. Zij worden verzocht de brief als toegangsbewijs mee te nemen. Niet-leden kunnen voor 10,- een kaart kopen aan de ingang of reserveren via www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop. De kerk is om 20.00 uur open.

Plaats: Oudesluis, Cultuurkerkje, Noorderweg 5 Tijd: 20.30 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 20
Nee, hou de kust ongeschonden 185