Popfestival Zandstock

11-08-2018,12-08-2018

Dat Zandstock Festival internationale allure heeft wordt ook de komende editie maar weer eens laten zien. Niet 1, niet 2 maar maar liefst 3 bands komen dit jaar van het op één na verste plekje ter wereld: Australië!


The Beautiful Girls

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, zijn deze artiesten vooral voor de vrouwen een feestje om naar te kijken. Het is alsof de dudes rechtstreeks van hun surfplankje zijn gestapt. 

 Caravãna Sun

Terug van weggeweest! Ze zullen je weg te doen zwijmelen op heerlijke Australische flex en relaxdeuntjes. Compleet met toeters en gezelligheid staan deze mannen garant voor swingen en een ultiem vakantiegevoel.

 Bobby Alu 

Hij komt de feesttent vullen met zijn heerlijke zomerse nummers. Je kunt niet anders dan blij worden van deze man: hij kan alleen maar lachen en maakt muziek waar zelfs de stijfste tante op een bruiloft van begint te swingen alsof ze Beyonce herself is.

 

 

Ben jij er ook bij op 11 en 12 augustus?

Jett Rebel, Blaudzun, Bizzey, The Kik, Big2, Handsome Poets, 
The Partysquad, Tim Akkerman sings the Boss, Fiddler\s Green en zijn er ook!

Bestel nu je kaarten via www.zandstock.nl/tickets
En zet jezelf aanwezig op het Facebook event Facebook Event!

Plaats: 't Zand, naast sportcomplex De Multitreffer op festivalterrein Tijd: hele dagen


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 39
Nee, hou de kust ongeschonden 200