Optreden projectkamerkoor Canto Chiaro, muzikaal programma, waarin de Ceremony of Carols van Benjamin Britten centraal staat.

09-12-2017

Het projectkamerkoor Canto Chiaro verzorgt in het kerkje in Valkkoog zaterdag 9 december om 20.15 uur een muzikaal programma, waarin de Ceremony of Carols van Benjamin Britten centraal staat.

Daarnaast zullen ook vier motetten van Maurice Duruflé en de Cantica pro tempore natali I en II van Herman Strategier ten gehore worden gebracht.

Canto Chiaro staat onder leiding van Roy Voogd en wordt begeleid door harpiste Carla Bos. Mezzosopraan Ingrid Stijsiger verleent haar vocale medewerking.

Toegangskaarten kosten € 15,- per stuk en zijn verkrijgbaar door te mailen naar info@cantochiaro.nl of via de site cantochiaro.nl. Kaarten zijn ook aan de kassa te koop, maar reserveren wordt aanbevolen.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene.

Plaats: Valkkoog, kerkje, Valkkogerweg 39 Tijd: 20.15 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 4
AZ 10
FC Utrecht 1
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10