Opening nieuwe Harenkarspelweg door wethouder Schagen Sigge vd Veek en gedeputeerde Eilsabeth Post op nieuwe rotonde na begin in Harenkarspelhal

19-01-2018

Vrijdagmiddag 19 januari om 16.30 uur openen Gedeputeerde Elisabeth Post en wethouder Sigge van der Veek de nieuwe Harenkarspelweg. Deze feestelijke handeling verrichten zij op de nieuw aangelegde rotonde Oostwal-Harenkarspelweg, nabij sporthal Harenkarspel.

De Harenkarspelweg, voorheen de Ontbrekende Schakel genoemd, is de nieuwe oost-west verbinding tussen de dorpen Warmenhuizen en Tuitjenhorn. Omdat het verkeer straks vanaf de Dergmeerweg over deze weg naar de Veilingweg kan rijden, worden de historische Kalverdijk en de Koorndijk ontlast. Dat was het streven van veel inwoners van Tuitjenhorn. Onder de genodigden bevinden zich inwoners en ondernemers die zich hebben ingezet om aanleg van deze nieuwe weg mogelijk te maken. Belangstellenden zijn uiteraard welkom om de officiŽle opening bij te wonen.

Het programma begint bij sporthal Harenkarspel met ontvangst voor genodigden om 15.30 uur. Dan volgt een korte wandeltocht naar de rotonde en vindt daar de opening plaats om 16.30-16.45 uur. Als het weer heel slecht is, worden vooraf de inleidingen door de Gedeputeerde en wethouder binnen in de sporthal gehouden.

Plaats: Warmenhuizen/Tuitjenhorn, sporthal Harenkarspel, Oostwal 21, Tuitjenhorn Tijd: 16.30 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 14
Nee, hou de kust ongeschonden 178