Open dagen op zondagen in juli en augustus over nieuw te bouwen vakantiehuizen in Sint Maarten

08-07-2018,15-07-2018,22-07-2018,29-07-2018,05-08-2018,12-08-2018,19-08-2018,26-08-2018

Open dagen op zondagen in juli en augustus over nieuw te bouwen vakantiehuizen in Sint Maarten

Vanaf zondag 8 juli tussen 14.00 en 17.00 uur kan iedereen zich elke zondag in juli en augustus tijdens de open dagen uitgebreid laten informeren over de nieuw te bouwen vakantiehuizen op Bungalowpark De Wielen in Sint Maarten, aan de Killemerweg 2.De vraag naar vakantiewoningen neemt nog steeds toe. De Wielen speelt daarop in door 29 nieuwe recreatiewoningen te bouwen. Op de open dag kunnen bezoekers van Bungalowpark De Wielen rondlopen, vragen stellen en zien waar de nieuwe vakantiehuizen worden gebouwd. De aannemer en projectontwikkelaar staan klaar om vragen te beantwoorden over de aankoop van een vakantiewoning, de vier verschillende modellen, de financiŽle aandachtspunten, de indelingsmogelijkheden, de faciliteiten van het bungalowpark en andere onderwerpen. GeÔnteresseerden kunnen gedetailleerde modeltekeningen bekijken, evenals inrichtingsvoorbeelden. Ook is een uitgebreide brochure beschikbaar. 
Er wordt koffie, thee en fris geschonken en ook kan iedereen proeven van enkele kleine versnaperingen. B

De vraag naar vakantiewoningen neemt nog steeds toe. Bungalowpark De Wielen speelt daarop in door 29 nieuwe recreatiewoningen te bouwen. Opvallend detail is dat dit momenteel het enige park in de gemeente Schagen is dat daar toestemming voor heeft gekregen. De nieuwe vakantiewoningen worden gebouwd op de huidige campingplaatsen. Van een eenvoudige landelijke woning met luiken tot een klassieke woning met tuitgevel. De uitbreiding wordt ruim en stijlvol opgezet.


 

Bereikbaarheid

Parkeren kan op eigen terrein. De ingang van het terrein ligt aan de Killemerweg. De route van de Open Dag staat met blauwe vlaggen aangegeven.


 

Over Bungalowpark De Wielen

Bungalowpark De Wielen ligt in het warme hart van de Kop van Noord-Holland, op fietsafstand van het strand. Het park bestaat momenteel uit 135 verblijfsaccommodaties (chalets en bungalows). Bij de nieuw te bouwen vakantiewoningen is er keuze uit vier verschillende modellen met oppervlakten van 99 m2 of 188 m2. Het park heeft een groot openluchtzwembad, waar tijdens de open dag gratis gebruik van kan worden gemaakt.


Plaats: Sint Maarten, bungalowpark De Wielen, Killemerweg 2 Tijd: 14.00-17.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 39
Nee, hou de kust ongeschonden 200