Open Avond Schaakclub Magnus

14-09-2017

Open Avond Schaakclub Magnus

Na het succesvolle afgelopen schaakseizoen (2 senioren teams kampioen en tevens de provinciale beker titel) staan de schakers weer bijna in de startblokken om te beginnen.
Traditioneel beginnen we met de open avond waarbij enthousiaste schakers van alle leeftijden welkom zijn op donderdag 14 september bij Magnus.
Volwassenen worden verwacht om 19.30 uur zodat u onder het genot van gratis kopje koffie of thee ge´ntroduceerd kunt worden bij de schaakclub. En voor wie wil kan er vanaf 20.00 uur een partij worden gespeeld.  
De jeugd is welkom van 18.30 tot 19.30 uur. De jeugdclub omvat zowel leerlingen van basisscholen als van de middelbare school. Aan het schaakbord telt namelijk niet hoe oud je bent maar hoe goed je kunt schaken. In principe staat de club open voor kinderen vanaf zes jaar, maar het hangt natuurlijk sterk van het kind af of het dan al voldoende concentratie kan opbrengen. Gediplomeerde jeugdtrainers verzorgen bij de schaakclub op diverse niveaus les.
Schaakclub Magnus is zowel het adres voor de gezelligheidsschaker als voor de toernooitijger. Kom daarom donderdag 14 september kijken en spelen in buurtcentrum De Waldhoorn aan de Kievitlaan 29 in Schagen.

Meer informatie over de schaakclub is te vinden op de website www.magnusschaak.nl.  

 

Plaats: Schagen, buurthuis De Waldhoorn, Kievitlaan 29 Tijd: 19.30 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 7
Nee, hou de kust ongeschonden 54