Nieuwjaarsconcert Wat Bezielt Schagen editie 2 met Noord-Hollands Ouderen Orkest met composities van Beethoven, Tsjaikowski, Khachaturian en Johann Strauss

14-01-2018

SCHAGEN - In de aula van het Regiuscollege aan de Wilhelminalaan 4 in Schagen organiseert de  stichting ‘Wat Bezielt Schagen’ zondag 14 januari om 11.00 uur voor het tweede jaar een Nieuwjaarsconcert.

Het Noord-Hollands Ouderen Orkest, onder leiding van Luc Mager, brengt een gevarieerd programma. Diverse SCHAGEN - In de aula van het Regiuscollege aan de Wilhelminalaan 4 in Schagen organiseert de  stichting ‘Wat Bezielt Schagen’ zondag 14 januari om 11.00 uur voor het tweede jaar een Nieuwjaarsconcert.

Het Noord-Hollands Ouderen Orkest, onder leiding van Luc Mager, brengt een gevarieerd programma. Diverse composities van Beethoven, Tsjaikowski, Khachaturian en Johann Strauss worden ten gehore gebracht.

Sopraan Sabine Kirsten en violist Sergei Fedosjeenko verlenen hun medewerking.

De toegangsprijs, inclusief consumptie, bedraagt € 10,- en kaarten zijn verkrijgbaar via watbezieltschagen.nl of bij Muziekhuis Jan Piet Beers in Schagen.ss worden ten gehore gebracht.

Sopraan Sabine Kirsten en violist Sergei Fedosjeenko verlenen hun medewerking.

De toegangsprijs, inclusief consumptie, bedraagt € 10,- en kaarten zijn verkrijgbaar via watbezieltschagen.nl of bij Muziekhuis Jan Piet Beers in Schagen.

Plaats: Schagen, aula Regius College, Wilhelminalaan 4 Tijd: 11.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 14
Nee, hou de kust ongeschonden 178