Netwerkbijeenkomst werkzoekenden in bieb

13-12-2017

Netwerkbijeenkomst werkzoekenden in bieb Schagen 

Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek van Schagen. Woensdagochtend 13 december vertelt relatiemanager Esther Mentink van Huis van het Werk hoe haar organisatie werkzoekenden helpt. Huis van het Werk is een netwerkorganisatie die bestaat uit 46 bedrijven en organisaties in Noord Holland Noord. Zij zijn actief bezig met mobiliteit en werkzekerheid voor werknemers in de regio.

Er zijn ruim 800 beroepen in Nederland, die zijn vertaald in 45 talenten. Een speciaal onderdeel van deze ochtend is het \Wie wil ik worden-plein\. Hier kunnen de deelnemers hun eigen talenten (her)ontdekken door gratis testen te doen. Op die manier kun je ontdekken welke beroepen bij je eigen talenten passen.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van bibliotheek Schagen, Torenstraat 1A. 

Plaats: Schagen, bibliotheek centrum, Markt 18, cultuurhoek Tijd: 9.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 50
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 48Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!