Netwerkbijeenkomst werkzoekenden in bieb

13-12-2017

Netwerkbijeenkomst werkzoekenden in bieb Schagen 

Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek van Schagen. Woensdagochtend 13 december vertelt relatiemanager Esther Mentink van Huis van het Werk hoe haar organisatie werkzoekenden helpt. Huis van het Werk is een netwerkorganisatie die bestaat uit 46 bedrijven en organisaties in Noord Holland Noord. Zij zijn actief bezig met mobiliteit en werkzekerheid voor werknemers in de regio.

Er zijn ruim 800 beroepen in Nederland, die zijn vertaald in 45 talenten. Een speciaal onderdeel van deze ochtend is het \Wie wil ik worden-plein\. Hier kunnen de deelnemers hun eigen talenten (her)ontdekken door gratis testen te doen. Op die manier kun je ontdekken welke beroepen bij je eigen talenten passen.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van bibliotheek Schagen, Torenstraat 1A. 

Plaats: Schagen, bibliotheek centrum, Markt 18, cultuurhoek Tijd: 9.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 20
Nee, hou de kust ongeschonden 185