Kunstroute Art Callantsoog 2018 met werk van 17 kunstenaars door Callantsoog, Groote Keeten en omgeving.

19-05-2018,20-05-2018

Kunstroute Art Callantsoog 2018 Op zaterdag 19 mei en zondag 20 mei, de eerste Pinksterdag, organiseert Art Callantsoog, net als vorig jaar een kunstroute door Callantsoog, Groote Keeten en omgeving.


 Er zijn allerlei disciplines vertegenwoordigd. Het thema is dit jaar: GELUK. Er is een aantal gast-kunstenaars uitgenodigd om de route nog gevarieerder te maken. Het werk van 17 kunstenaars is van 11 uur s morgens tot 5 uur s middags te bewonderen op 14 locaties. Een duidelijk herkenbare vlag geeft aan waar u moet zijn. Sommige kunstenaars stellen hun huis of atelier open en diverse gastlocaties exposeren werk. 

De meeste kunstenaars zijn op locatie aanwezig en zullen graag hun werk toelichten. De route is ruim 10 km en kan fietsend of wandelend gevolgd worden. Het is eveneens mogelijk met de auto de diverse locaties te bezoeken. Er is veel te zien voor zowel de cultuur als de natuurliefhebber. 

De route slingert zich door een gevarieerd landschap. Denk aan duin, strand bos en velden met hun specifieke flora. Route kaarten zijn gratis te verkrijgen bij o.a. Sylt in Callantsoog die de VVV verzorgt. Bovendien zijn de routekaarten verkrijgbaar op veel toeristische plaatsen, zoals campings, hotels en restaurants en bij de plaatselijke detailhandel. Meer info op: www.artcallantsoog.nl en www.facebook.com/ArtCallantsoog/

Plaats: Callantsoog, Groote Keeten Tijd: 11.00-17.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 40
Nee, hou de kust ongeschonden 202