Keepersdag Noordkop onder leiding van profdoelman Marco van Duin : SRC en Kleine Sluis bundelen hun krachten

16-06-2018

SRC en Kleine Sluis bundelen hun krachten met gezamenlijke Keepersdag op

ZATERDAG 16 JUNI 2018

SRC heeft de laatste 9 jaar een traditie opgebouwd in het organiseren van een keepersdag en hoewel de ervaringen bij Kleine Sluis van wat kortere duur zijn, zijn beide organisaties blij dat zij hun sterke punten bij elkaar brengen. Per direct zullen beide keepersdagen worden samengevoegd en verder gaan onder de naam “Keepersdag Noordkop”.
Het kan zijn wanneer je de website of facebook van de keepersdag bezoekt, deze nog niet aangepast zijn. De organisatie doet zijn uiterste best dit zo spoedig mogelijk te veranderen. Op zaterdag 16 juni 2018 zal voor het eerst deze leuke, gezellige en leerzame dag onder de nieuwe naam gehouden worden bij SRC in Schagen. In de volgende jaren zal de dag (in principe) om en om worden gehouden in Anna Paulowna en Schagen. De trainingen op 16 juni zullen onder leiding staan van profkeeper Marco van Duin. Marco begon zijn carričre bij Vios-W in Warmenhuizen. Via Ajax, Haarlem, Volendam, NEC, Sparta, en Almere City keerde hij weer terug bij NEC. Vele keeperstrainers uit de regio zullen Marco ondersteunen bij de trainingsvormen.

De deelnemers krijgen in twee sessies diverse oefeningen. Op deze dag zal er ook een demonstratietraining met een bekende keeper zijn.

De keepersdag zal starten om 09.00 uur en we verwachten zo rond 15.30 uur af te sluiten.

Voor informatie: kijk op www.keepersdag.info

Je kunt je opgeven via de onderstaande link:                      

Aanmelden Keepersdag

of via E-mail; info@keepersdag.info [dus 2x info], onder vermelding van je naam, geboortedatum, vereniging en in welk team je speelt en op welke positie.
Na je aanmelding ontvang je ruim voor de keepersdag een mail met alle relevante informatie.
Keepersdag Noordkop is ook te vinden op Facebook en klik op [vind ik leuk]

De kosten zijn 20,- euro per persoon. Wees er snel bij, want het zit zo vol!!!!!!
(Maximaal 90 deelnemers)

 

Plaats: Schagen, complex SRC, Wilgenlaan 1b Tijd: 0.9.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 14
Nee, hou de kust ongeschonden 178