Jaarlijks donateursconcert Muziekvereniging Zijpe met presentator Ronald Bos

17-02-2018

Jaarlijks donateursconcert Muziekvereniging Zijpe met presentator Ronald Bos

 

Op 17 februari verzorgt MV Zijpe haar jaarlijks donateursconcert in Dorpshuis Kolfweid Callantsoog. Voorafgaand aan het concert maakt de  Melodisch Slagwerkgroep een rondgang door het dorp. Hierna gaan zij het publiek verwelkomen bij de entree en bijten zij het spits af bij het  concert onder leiding van hun nieuwe instructeur, Tim Boon. Zij brengen drie nummers ten gehore: Schӧnbrunn, Het Dondert en Happy H.Medley. Hierna zal het opleidingsorkest PlayTogether o.l.v. Bert Ridder van zich laten horen. Zij hebben flink geoefend op o.a. Flutes Espaῆa met solisten Nathalie, Marieke en Jolanda, en Night at the drive inn. Muziekvereniging Zijpe is blij met de medewerking van Jazzdansvereniging Gymlust \ Zand. De Jazzdansgroepen Strance en Totally Dance zullen voorafgaande aan de pauze een spetterend optreden laten zien.

Na de pauze dansen zij, begeleid door het Harmonieorkest, op onder andere Thriller van Michael Jackson en Every Body Needs Somebody, bij ons bekend door the Blues Brothers. Het Harmonieorkest  van MV Zijpe o.l.v. Bert Ridder neemt het publiek weer mee naar verschillende landen. Wat te denken van China, Duitsland en zelfs de planeten worden bezocht. Ook worden De “Darklands” bezocht. De Darkland Symphony van Randall D. Standridge is een prachtig muzikaal verhaal, bestaande uit 5 delen: Een mars door een donker bos, de dans van een gekke prins, een slangen priester, een gemaskerde koningin en de ontsnapping uit Darkheart Castle. Dit om een idee te geven in welke sfeer men moet denken. De Jazzdansers van Strance en Totally Dance hebben hierbij een choreografie bedacht om nog meer kracht toe te voegen aan het verhaal.

 

 

Graag verwelkomt Muziekvereniging Zijpe donateurs, liefhebbers en belangstellenden bij het jaarlijkse concert op zaterdag 17 februari aanstaande in Dorpshuis Kolfweid Callantsoog.

Aanvang 20.00 uur

Presentatie: Ronald Bos.

Genodigden en donateurs vrij entree.

Entree € 7,50 per persoon.

 

 

 

Plaats: Callantsoog, dorpshuis De Kolfweid, Jewelweg 7 Tijd: 20.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 21
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!