Informatieavond Bloeiend Zijpe

Informatieavond Bloeiend Zijpe

20 februari om half acht ‘s avonds is de informatie avond in BolleNoord. Alle betrokkenen en geïnteresseerden  worden door het bestuur weer uitgenodigd om aanwezig te zijn. Het bestuur heeft dan contact met vele vrijwilligers, geeft een presentatie over de activiteiten, de nodige vragen kunnen weer gesteld en beantwoord worden.  De communicatie en overleg zijn de basis voor het succes van Bloeiend Zijpe.

Het is alweer de dertiende keer dat Stichting Bloeiend Zijpe creatieve en sportieve evenementen organiseert in de Kop van Noord-Holland. Dit jaar is het gelukt om met twee nieuwe activiteiten te komen! Naast de fiets- en wandeltocht kan er nu ook deelgenomen worden aan een Tulpencross. Zeven en een halve kilometer hardlopen, veel over de kopeinden van de tulpenvelden.

Voor de creatievellingen is er niet alleen de gedichtenwedstrijd,  verschillende fotoworkshops , er is ook een schrijversworkshop.  

Natuurlijk gaat de bloembollenboemel weer rijden, wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan alvast die leuke rit!

Vrijwilligers

Al het werk dat wordt gedaan, de voorbereidingen, de wandel- en fietsdag, de kunstexpositie, de schilder- en fotoworkshop, de gedichten- en fotowedstrijd wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers. Aan het eind van de rit tellen we meer dan 200 vrijwilligers. Het is elk jaar weer een hele grote klus om deze activiteiten op te zetten, maar door de inzet van zoveel vrijwilligers lukt het toch weer elke keer. De spanning van te voren is gezond en het geweldige gevoel achteraf dat het allemaal weer gelukt is, is niet te beschrijven.

 

Plaats: \'t Zand, gebouw BolleNoord, Groteweg Tijd: 19.30 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 21
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!