Informatieavond Bloeiend Zijpe

Informatieavond Bloeiend Zijpe

20 februari om half acht ‘s avonds is de informatie avond in BolleNoord. Alle betrokkenen en geïnteresseerden  worden door het bestuur weer uitgenodigd om aanwezig te zijn. Het bestuur heeft dan contact met vele vrijwilligers, geeft een presentatie over de activiteiten, de nodige vragen kunnen weer gesteld en beantwoord worden.  De communicatie en overleg zijn de basis voor het succes van Bloeiend Zijpe.

Het is alweer de dertiende keer dat Stichting Bloeiend Zijpe creatieve en sportieve evenementen organiseert in de Kop van Noord-Holland. Dit jaar is het gelukt om met twee nieuwe activiteiten te komen! Naast de fiets- en wandeltocht kan er nu ook deelgenomen worden aan een Tulpencross. Zeven en een halve kilometer hardlopen, veel over de kopeinden van de tulpenvelden.

Voor de creatievellingen is er niet alleen de gedichtenwedstrijd,  verschillende fotoworkshops , er is ook een schrijversworkshop.  

Natuurlijk gaat de bloembollenboemel weer rijden, wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan alvast die leuke rit!

Vrijwilligers

Al het werk dat wordt gedaan, de voorbereidingen, de wandel- en fietsdag, de kunstexpositie, de schilder- en fotoworkshop, de gedichten- en fotowedstrijd wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers. Aan het eind van de rit tellen we meer dan 200 vrijwilligers. Het is elk jaar weer een hele grote klus om deze activiteiten op te zetten, maar door de inzet van zoveel vrijwilligers lukt het toch weer elke keer. De spanning van te voren is gezond en het geweldige gevoel achteraf dat het allemaal weer gelukt is, is niet te beschrijven.

 

Plaats: \'t Zand, gebouw BolleNoord, Groteweg Tijd: 19.30 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 20
Nee, hou de kust ongeschonden 185