Gezelschap De Cabaretpoel met voorstelling Vier keer leuk !

16-02-2018

De Cabaretpoel, Vier keer leuk! speelt in Dorpshuis Kolfweid

 

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen.

Op vrijdag 16 februari speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Dorpshuis Kolfweid in Callantsoog.

 

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

 

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

 

Kitty Goemaat won het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Onder het motto “Lang leve de Positiviteit!” zingt ze positieve liedjes die ze begeleidt op ukelele en gitaar. Met haar energie en spontaniteit legt ze gemakkelijk contact met de zaal. Kitty is op weg naar haar geluk. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste balans.

 

Chris Verlaan weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren… Maar met gitaar en twintig man publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen. Chris won het Schager Cabaret Festival in 2015.

 

Tobi Kooiman is een wiskundestudent en hij probeert dingen logisch te benaderen. \Het cabaret is ontstaan tijdens een college wiskunde\, legt Kooiman uit. \Ik begreep iets niet, toen ben ik maar wat voor mijzelf gaan doen en wat dingen gaan opschrijven. Dat was toen ineens heel grappig.\ Hij won de juryprijs bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015 en de Delft Talent Comedy Award 2016.

 

Rake Klappen maakt fysiek inhoudelijk theater. De jongens van Rake Klappen halen hun inspiratie uit circus, commedia, slapstick, sport en dans. Dit geeft een interessante mix waar een sausje inhoudelijkheid overheen wordt gegoten. Laat je omverblazen door de Rake Klappen methode.

 

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van \ Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

 

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl.

 

 

Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk!

vrijdag 16 februari, Dorpshuis Kolfweid, Callantsoog.

Aanvang 20.00 uur.

Reserveren via www.dorpshuiscallantsoog.nl of afhalen in het Dorpshuis

Kaarten voorverkoop €15,- aan de deur € 17,50

 

Plaats: Callantsoog, dorpshuis De Kolfweid, Jewelweg 7 Tijd: 20.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 20
Nee, hou de kust ongeschonden 185