Gezelschap De Cabaretpoel met voorstelling Vier keer leuk !

16-02-2018

De Cabaretpoel, Vier keer leuk! speelt in Dorpshuis Kolfweid

 

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen.

Op vrijdag 16 februari speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Dorpshuis Kolfweid in Callantsoog.

 

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

 

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

 

Kitty Goemaat won het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Onder het motto “Lang leve de Positiviteit!” zingt ze positieve liedjes die ze begeleidt op ukelele en gitaar. Met haar energie en spontaniteit legt ze gemakkelijk contact met de zaal. Kitty is op weg naar haar geluk. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste balans.

 

Chris Verlaan weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren… Maar met gitaar en twintig man publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen. Chris won het Schager Cabaret Festival in 2015.

 

Tobi Kooiman is een wiskundestudent en hij probeert dingen logisch te benaderen. \Het cabaret is ontstaan tijdens een college wiskunde\, legt Kooiman uit. \Ik begreep iets niet, toen ben ik maar wat voor mijzelf gaan doen en wat dingen gaan opschrijven. Dat was toen ineens heel grappig.\ Hij won de juryprijs bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015 en de Delft Talent Comedy Award 2016.

 

Rake Klappen maakt fysiek inhoudelijk theater. De jongens van Rake Klappen halen hun inspiratie uit circus, commedia, slapstick, sport en dans. Dit geeft een interessante mix waar een sausje inhoudelijkheid overheen wordt gegoten. Laat je omverblazen door de Rake Klappen methode.

 

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van \ Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

 

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl.

 

 

Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk!

vrijdag 16 februari, Dorpshuis Kolfweid, Callantsoog.

Aanvang 20.00 uur.

Reserveren via www.dorpshuiscallantsoog.nl of afhalen in het Dorpshuis

Kaarten voorverkoop €15,- aan de deur € 17,50

 

Plaats: Callantsoog, dorpshuis De Kolfweid, Jewelweg 7 Tijd: 20.00 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 21
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!