Expositie twee grote schilderijen Jacob Oosting uit Ellecom

11-11-2017,25-11-2017,09-12-2017,23-12-2017

In november/december 2017 exposeert Jacob Oosting uit Ellecom (Gemeente Arnhem) twee grote schilderijen.


Jacob Oosting

Wanneer iemand mij vraagt wat ik als kunstenaar doe, dan is daar niet eenvoudig antwoord op te geven. In eerste instantie ben ik fotograaf. Al jaren maak ik foto’s en hierin heb ik mijn eigen stijl en werkwijze ontwikkeld. Mijn foto’s worden niet in scene gezet en ik gebruik geen flits. Ik loop door de wereld, ik kijk en wat ik zie leg ik vast.

De foto’s die ik voor mezelf maak zijn in verschillende groepen te verdelen. Er zijn steeds terugkerende onderwerpen die door de tijd een verzameling vormen. Zo is er een verzameling foto’s van borden ontstaan, van schuurtjes, van plastic en natuurlijk van mensen.

Als de gelegenheid er is, maak ik graag ruimtelijk werk. Een dergelijk werk bestaat altijd vrij kort en dan bedoel ik een paar uur. Vooral de interactie met het publiek vind ik belangrijk.

Het maken van tekeningen en schilderingen is een gevecht. Soms bijna letterlijk. Alles wordt door elkaar gebruikt, potlood, pastel, houtskool en verf. Het beeld wordt in de vorm gekneed. Delen breiden zich uit en worden teruggedrongen. Ik vind het een mooi en fascinerend proces.

Hartelijke groet,
Jacob

Plaats: Schagen, Kunst etalage De Etalage, Westersingel 3 Tijd: hele dag


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 50
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 48Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!