Concert met Chris Colleye percusionist en zijn twee muziekvrienden drummer Marcel Keyser en gitarist Ton Mulders en twee geheime gastspelers

13-01-2018


 

Op zaterdag avond 13 januari is er in concertkerkje Valkkoog even iets anders te beleven dan de gebruikelijke genres. Die avond wordt het kerkje gewijd aan Het Ritme van de Wereld. En muziekkenners weten dan dat het de avond wordt van Chris Colleye. Wie kent hem niet. Als docent percussie heeft hij ruim twintig jaar les gegeven op het conservatorium van Alkmaar en Haarlem en op verschillende muziekscholen. Hij werkte en werkt met bekende en onbekende artiesten uit binnen en buitenland, speelde in musicals, theaterprogramma\s, televisieprogramma’s, radioprogramma’s, speelde op grote binnenlandse en buitenlandse podia en festivals. Colleye is een fenomeen, Colleye is muziek.

Op 13 januari brengt hij twee muziekvrienden mee met wie hij jaren samenspeelde in de band Twenty Brothers House: drummer Marcel Keyser en gitarist Ton Mulders.

Daarnaast komen er ook twee geheime gastspelers nog mee.

Het wordt een avond met allerlei percussie, gitaarspel, zang, improvisatie en publiek dat mee mag doen.

 

Kerkje Valkkoog, zaterdag 13 januari. Aanvang 20.15 uur. Toegang € 15,=. Donateurs of CJP € 13,=. Kinderen tot 14 jaar gratis. Kaartverkoop bij boekhandel Plukker, Gedempte Gracht 73, Schagen. Reserveren tel. 0224-215661 of viawww.kerkjevalkkoog.nl (gebruik de reserveerknop bij het concert.)

 

 

 

Plaats: Valkkoog, kerkje, Valkkogerweg 39 Tijd: 20.15 uur


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 14
Nee, hou de kust ongeschonden 178