Muziektheater Frappant speelt Afblijven, een musical gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee.

09-12-2017,10-12-2017

SCHAGEN - Muziektheater Frappant speelt zaterdag 9 december om 20.15 uur en zondag 10 december om 14.30 uur ’Afblijven’, een musical gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee.

Melissa heeft maar één wens, professioneel danseres worden! Wanneer Jim haar tipt dat de bekende zangeres Suzy een danseres zoekt voor haar videoclip twijfelt ze geen moment. Ze zal koste wat kost auditie doen. Dit is immers haar kans op een doorbraak. De weg naar ’succes’ gaat niet over rozen.

Jordi, die al enige tijd hopeloos verliefd is op Melissa, ziet hoe ze langzaam verslaafd raakt aan drugs en verstrikt raakt in een net van leugens en bedrog. Op een afstand blijft hij haar als een trouwe pup volgen. Zal zijn trouw en liefde haar kunnen redden?

De regie is in handen van Joke van Tol. Kaarten zijn voor volwassenen € 12,50 te bestellen via de webshop op www.scagontheater.nl. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 10,-.

Plaats: Schagen, Scagontheater, Cultuurhuis M18, centrum Tijd: 20.15 uur (za.) en 14.30 uur ( matinee, zo.)


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 20
Nee, hou de kust ongeschonden 185