Gemeente Schagen wil reclameborden om lantaarnpalen aan banden leggen: * wel voor niet commerciŽle doeleinden...* duur maximaal twee weken... * borden moeten meteen worden verwijderd na afloop evenement

Donderdag 7 September 2017
SCHAGEN- De gemeente Schagen wil reclameborden om lantaarnpalen aan banden leggen en wel met deze regels: * rclameborden mogen wel voor niet-commerciŽle doeleinden...* toegestane duur maximaal twee weken... * meteen verwijderen na afloop evenementIn Schagen staan volgens raadsleden en inwoners veel te veel reclameborden om lantaarnpalen, ook van bedrijven die zo goedkoop publiciteit zoeken. Daarom zouden de borden voortaan maximaal twee weken mogen staan.

Groot inwonersverzet tegen strandhuisjes op kust van Callantsoog en Groote Keeten

Dinsdag 5 September 2017
CALLANTSOOG - De inwoners van Callantsoog en Groote Keeten blijven zich verzetten tegen de komst van strandhuisjes op hun stranden. De dorpsraad wees afgelopen maandagavond tijdens een bijeenkomst van de raads commissie Ruimte op rondzingende geruchten en liet nogmaals weten dat het dorp er niet op zitten te wachten. Ook Cees Hoep ziet strandhuisjes niet zitten. Hij haalde 850 handtekeningen op van dorpsbewoners die het ook niet willen. Zorgeliojk voor de inwoners van Callantsoog en Groote Keeten is nu wel dat hun stranden door de provincie aangewezen zijn als locatie waar verblijfsrecreatie op het strand mogelijk is.

Jackie Vermaire uit Breezand is de nieuwe Miss Callantsoog en wint een Hyundai i10 van hoofdsponsor Peter Ursem

Dinsdag 5 September 2017
GROOTE KEETEN- De negentienjarige Breezandse Jackie Vermaire is de nieuwe Miss Callantsoog. De iPabo-studente die vorig jaar nog een open hartoperatie onderging omdat haar aorta aan de verkeerde kant van haar borstbeen zat, bleef negen andere finalistes voor. Tweede werd Celine Blank uit Oostzaan, derde Wies Duivenvoorde uit Bergen.


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 438
0Nee 15
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 3
AZ 4
FC Utrecht 1
PSV 3
Vitesse 1
0Ajax 3