Hemelvaartsnummer Omring Express is nu al uit!
Woensdag 29 Mei 2019
OMRINGDORPEN- In ons Hemelvaartsnummer aandacht voor het Schager Noordzee op \'t Noordfestival, de uitslag van de Europese verkiezingen in Schagen en de dreigende rode cijfers voor de gemeente Schagen. Verder kun je inspirerende columns van Houtbouw \'t Zand en Hoveniersbedrijf D. Hemmes lezen en Vakgarage Henk Jonker steunt nog altijd het Huisweid Festival met een cashbackactie...maar alleen vandaag en vrijdag nog! Met Restaurant BROEQ en de Stichting Toeristische Promotie Langedijk welkomen we bovendien nieuwe klanten. Daarnaast: de opening van Sportshop Bouwes Schagen was een groot succes en de winkel heeft nog altijd grootse openingsacties! Ook leuk: de aardbei is fruit van het jaar en de lekkerste in de regio proef je bij By Broersen.
Voor wie wat leuks wil doen met Hemelvaartsdag: de zwembaden van Warmenhuizen en Dirkshorn van de Stichting Sportservice Langedijk zijn open en ook de dagen erna als naar verwachting erg warm wordt. Morgen is ook het Amerikaanse festijn Cars 'n Bands, Stars & Stripes en onder meer Valkering Classics geeft er acte de presence. Valkering Tweewielers heeft verder nog een mooie actie met Giant e-bikes waarbij je veel cadeau krijgt! Wij blijven in de 'voertuigensector': Garage A de Boer heeft nu ook elektrische scootmobiels, BCS Van Kuyk pakkende occasions, Firezone Schagen de goedkoopste brandstof, Peter Mulder goed geprijsde bestelbussen, NIWA Motoren een aansprekend performance pakket, Autovakmeester Marco Groen, DirkshornAutovakmeester van RijnAutovakmeester SchaapGarage Marc MooijAutovakmeester Arnold Hus en Autovakmeester Meereboer een aircocheck, -reiniging en servicebeurt voor nog geen 100 euro en bij RPR Camper- & Caravanservice kun je terecht voor toponderhoud en dito reparatie van campers en caravans. Amerikaanse pick-up specialist General Cars & Partszoekt verder een monteur en Woonzorggroep Samen vakantiekrachten. Het Hemelvaartweekend betekent ook dat het weer tijd is voor groene vingers. Inspiratie daarvoor vind je onder meer in de tuinmeubelshows van Tuincentrum De Boet en Welkoop 't Rijpje. Deze bedrijven zijn geopend met Hemelvaartsdag net als Edwin Groen Tweewielers BV en verder hebben Vliegveld Middenmeer en vliegschool Adventure Flights zaterdag 1 juni een open dag. Tenslotte in deze krant de vakmanschap/expertise van Meilink Biljarts, Kinderopvang Hoi pipeloi , Ofman Home Design, Dorpshuis Ahoj, Kooijman Rietdekkers, JuRo Unirek VZVBouwbedrijf M vd Berg en Massagepraktijk van Wel.

Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 209