Welkoop ít Rijpje #doetlief actie groot succes
Donderdag 23 Mei 2019
\'t RIJPJE- Ken jij de campagne van Sire #doeslief? Ook bij Welkoop ít Rijpje merken ze dat de samenleving verhard en dat mensen steeds onaardiger worden tegen elkaar. Maar lief doen tegen elkaar is zoveel fijner! Eigenaar Bart Pronk: ,,Wij proberen elke dag een beetje extra lief te zijn voor onze klanten door bijvoorbeeld even de zware zakken potgrond of kippenvoer in de auto te leggen."

Hij vervolgt: ,,Omdat we ook graag onze klanten willen helpen iets liefs te doen voor een ander hebben we de actie Welkoop ít Rijpje #doetlief opgestart. Hierbij konden mensen aangeven wat voor liefs zij, met onze hulp, voor aan ander wilden doen. Bijvoorbeeld de tuin opknappen van zieke ouders of de hond van een kennis eens een goede was of borstelbeurt geven. Onze Facebook, mailbox en messenger stroomde vol met allerlei superlieve ideeŽn. Het was dan ook heel moeilijk om daar een keuze uit te maken. Maar het is gelukt en Jeanette Groot heeft haar ouders kunnen verrassen met 2 plantenbakken op hoogte met bijbehorende grond en planten. Door de reuma van haar moeder en de handicap van haar vader was gewoon tuinieren erg lastig geworden. Wij hopen dat ze op deze manier nog heel wat jaren kunnen genieten van hun eigen tuintje op hoogte. 

Bij Welkoop ít Rijpje hebben we geregeld leuke acties om onze klanten te verrassen. Zo starten we 1 juni met de Kids Club. Hierbij gaan we met een clubje kinderen leuke activiteiten doen zoals een bezoek aan het plaatselijke asiel, imker en moestuinvereniging. Meer weten? Kijk dan snel op onze Facebookpagina. Welkoop ít Rijpje is iedere dag geopend op ma-do 9-18 uur, vrij 9-21 uur, za 9-17 uur, zo 10-17 uur."


Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 209