JuRo Unirek VZV centraal in laatste Omring Express
Maandag 20 Mei 2019
OMRINGDORPEN- Vanwege ziekte van de vertrouwde opmaker verlaat dit bericht, maar de Omring Express van afgelopen donderdag staat nu ook op deze site (zie button kranten). In de krant veel aandacht voor de knappe derde plaats van de handbalsters van JuRo Unirek VZV en de zesde plaats van Dierenkliniek Zuiderkaag Magnus Anna Paulowna Chess. Verder heeft Vakgarage Henk Jonker weer zijn mei-actie waarin 100 euro per verkochte auto naar het Huisweid festival gaat, heeft JOXAL Interieur Gordijnen Raamdecoratie Advies een prachtige voorjaarscollectie en verwelkomen we met TONZON B.V. een nieuwe columnist! Verder legt SP Schagen de aandacht op de Europese verkiezingen, heeft Dikkerboom Betonboringen belangeloos het dierenpark in Schagerbrug geholpen, pakte Dansschool Rebounce geweldig uit tijdens de City Run Schagen zondag net als Verheul en Van der Voort Groep en vraagt Andre Groot van ASG Makelaardij zich af waarom de gemeente Schagen zich niet aan weg- en rioleringsbeloftes houdt in Warmenhuizen en Tuitjenhorn. Daarnaast heeft Garage A de Boer nu ook elektrische brommobiels, scooters, steps en scootmobiels en begint Spiritueel centrum Karo's Zorg op 7 juni in Schagen en 8 juni in Anna Paulowna weer een nieuwe cursus mindful mediteren en bewustvol leven.
Ook aandacht voor de topoccasions van Autovakmeester Schaap, Maikel de Fietsenmaker en BCS Van Kuyk! Zien is kopen tenslotte, helemaal bij een scherpe prijs. Dat geldt ook voor andere branches; De Koeienhemel beschrijft in zijn column en met een voucher een heerlijk menu, waarbij u geniet van een maaltijd voor twee voor de prijs van een! Ook mooi en interessant Vliegschool Middenmeer en daarmee ook vliegschool Adventure Flights houden op zaterdag 1 juni weer de jaarlijkse open dag! Een aanrader voor een ontspannende massage is Massagepraktijk van Wel, Pjer Slijkerman legt in zijn tweewekelijkse column uit hoe verzekeraars staan tegenover het klikgebit, Klitsie Parket etaleert de expertise in een nieuw project in Heiloo en Spar Dirkshorn heeft nu ook belegde broodjes!  Tenslotte: je tankt in de regio het goedkoopst bij Firezone Schagen van GP Groot!

Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 209