Makado Centrum staat centraal in nieuwste Omring Express
Vrijdag 26 April 2019
OMRINGDORPEN- In de Koningsdag-editie van de Omring Express naast nieuws over de 'oranje dag' een scoop over de verbouwing aan het Makado Centrum Schagen! U leest er alles over wat er gaat gebeuren de komende 1,5 jaar, hoe het eruit komt te zien en vooral ook een weerwoord vanuit het Makado zelf op alle negatieve geluiden over leegstand, hoge huren etcetera van de laatste maanden. Verder in deze krant hebben Bistro Smul - Smultaria en Beemster Schagen een mooie actie (een gratis menu bij het afsluiten of verlengen van een abonnement) evenals Fietsen van Graas (het terugwinnen van het aankoopbedrag van de fiets), Rondom Gelukkig (openingsactie snacks is nog maar een paar dagen geldig!) Spar Dirkshorn (een die mooi inspeelt op Koningsdag!), Domino's Pizza Schagen (smaakvolle 5-euro deals!) en EuroParcs Resort De Rijp (20.000 euro korting op de aankoopprijs van een vakantiehuisje!) Verder zoeken wederom Bistro Smul en Woonzorggroep Samen versterking van het personeelsbestand en etaleren ook bekende bedrijven in de regio als Rudolf Abspoel Vloeren, Hoipiepeloi, Ofman Home Design, Ahoj Tuitjenhorn, RJT Meilink Biljarts, Rietdekkersbedrijf Kooijman BV, Bouwbedrijf M vd Berg en de autovakmeesters van Autovakmeester Schaap, Autovakmeester Marco Groen, Dirkshorn, Autovakmeester Arnold Hus, Autovakmeester Marc Mooij, Autovakmeester Meereboer, Autovakmeester Mebo en Autovakmeester Van Rijn zich. Laatstgenoemden met een trekhaakactie waarbij u 15% korting krijgt!
Verder gaat maandag het Maarten van der Weijden-bad in Warmenhuizen en zwembad De Veersloot in Dirkshorn met een mooi feest open en is er het afscheid van columnst Lianne Bakker. Zij gaat in een andere regio voor de Evean werken, de column blijft overigens wel in de krant maar dan geschreven door een andere columniste die zich eind mei gaat voorstellen in de Omring Express! Tenslotte: komende maandag is er vanaf 19.00 uur van de gebroeders Pronk een inloopavond over Zonneparken De Dijken in Tuitjenhorn! Locatie: dorpshuis Ahoj in Tuitjenhorn.

Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 208