In nieuwe Omring Express onder meer repo over het verdwijnen van de traditionele camping
Zaterdag 6 April 2019
OMRINGDORPEN- In de Omring Express van deze week nieuws over nieuwbouw in Callantsoog, Noordkopkunst van Erica Kraan - Art, het Verheul jeugdschaaktoernooi, de open dag van RPR Camper & Caravan Service en Camperverhuur Petten en de nieuwe eigenaren van de in de regio Schagen bekende snackbar Rondom Gelukkig. Met De Koeienhemel verwelkomen we verder een nieuwe columnist. De nieuwe chefkok, Sander Liefting, presenteert zich en daarnaast wordt in de advertentie het programma voor Paasvee (10 april) uit de doeken gedaan. De andere columns in deze krant zijn van EuroParcs Resort De Rijp (over de IAMS in de RAI waar u nog het gehele weekend terecht kan), Evean (zoals altijd zeer lezenswaardig over een dementerend ouder echtpaar), Mulder Optiek, Schagen (die heeft onder meer de gehele nieuwe zonnebrillencollectie binnen!), Pjer Slijkerman (over de digitale gebitsprothese) en Hoveniersbedrijf D. Hemmes die tips geeft om de tuin op zijn Paasbest te laten zijn. Ook in dit nummer een repo over het verdwijnen van de camping oude stijl met als zegspersoon John Broers van Camping en Bungalowpark De Wielen die morgen (7 april) een open dag houdt waarbij nieuw te bouwen vakantiebungalows in de picture staan.

Verder in deze krant: ATM WoonCenter houdt een totale leegverkoop, kom als oudere kosteloos langs bij Garage A de Boer, blijf goedkoop tanken bij Firezone Schagen oftewel GP Groot, Spar Dirkshorn heeft verder weer een lekker assortiment, Domino's Pizza Schagen heeft een nieuwe roasted style pizza, Bakker Systeembouw BV promoot zijn bijzondere mantelzorgwoningen, Claudia Blokdijk heeft 12 en 13 april grootse aanbiedingen, Klitsie Parket zoekt een leerling pakketteur en Reformhuis Tuitjenhorn heeft een nieuw aansprekend merk (Ava) gezichts- en handverzorging in huis. Daarnaast is het voorjaarsassortiment van Welkoop 't Rijpje binnen (ook zondags open), heeft Massagepraktijk van Wel een kortingsactie die kan oplopen tot 20%, wordt de expertise van Administratiekantoor Boersma redactioneel en commercieel belicht en zijn van 29 april de buitenbaden in de regio Schagen weer open. Tenslotte op de voorpagina: ook MacDonald's Schagen is klaar voor de Paasvee, Fietsen van Graas viert de heropening van de winkel met een actie waarin u het aankoopbedrag van je fiets kan terugwinnen, de expertise van Vakgarage Henk Jonker behoeft geen betoog,  General Cars & Parts staat dit weekend op de IAMS in de RAi (net als EuroParcs) en autobedrijf BCS van Kuyk in Schagen heeft enkele mooie scherp geprijsde occasions staan!


Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 209