Hooggevoeligheid op de kaart in radioprogramma Met De Deur Open
Vrijdag 4 Januari 2019
OMRINGDORPEN- In het programma \'Met de deur Open\' op radio Schagen FM is zondag 6 januari van 10.00 - 12.00 uur MariŽlle Poland te gast. MariŽlle is afgestudeerd als onderwijspedagoge aan de VU in Amsterdam en heeft een aantal jaren als docent, onderzoeker aan de VU gewerkt en ook bij De Activiteit als onderzoeker en nascholer ontwikkelingsgericht onderwijs. MariŽlle is hooggevoelig en heeft zich verdiept in onder andere het gebied van intuÔtieve ontwikkeling, NLP en hooggevoeligheid.

In oktober 2010 is zij haar eigen praktijk gestart 'De Ziveren Maanvlinder' waarin zij  hooggevoelige kinderen en volwassenen begeleid. In maart 2018 is zij samen met Mirjam van den Bos een particuliere basisschool in Barsingerhorn begonnen voor kinderen die niet goed kunnen aarden in het reguliere onderwijs vanwege hun hooggevoeligheid.

Presentator Kitty Mertz praat met MariŽlle Poland over haar leven en werk en de muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van MariŽlle Poland. De techniek is in handen van Peter Pronk. 'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via www, schagenfm.nl via het knopje 'luister live'.


Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 209