Modder op de weg zorgt voor gevaarlijke taferelen
Dinsdag 2 Oktober 2018
DIRKSHORN- Het is niet voor niets dat het hoogheemraadschap in deze tijd van het jaar waarschuwt voor gladheid op de weg. Afgelopen maandag raakte op de Burgerweg in Dirkshorn een automobiliste, ondanks dat ze naar eigen zeggen langzaam reed, van de weg. Kort daarna ging ook een scooter onderuit door alle modder.

De politie zette de weg af en ging op zoek naar de veroorzaker van de smurrie. Die werd gevonden en opgedragen de weg schoon te maken. Ook volgde er een boete. Het is zaak voor met name gemotoriseerd vervoer goed op te letten, want veel landbouwers oogsten momenteel hun kolen. Dat zorgt voor veel landbouwverkeer, veel klei op de weg en daarmee ook op kans op gladheid. AgrariŽrs zijn verplicht de weg schoon te houden, maar dat kan weleens niet goed gebeuren. Wie modder op de weg aantreft kan daarvan een melding maken bij Regio Control via 0226 - 36 02 85.


Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 208