Drie doden bij eenzijdig ongeval in Anna Paulowna
Zaterdag 1 September 2018
ANNA PAULOWNA- Drie tieners zijn gisternacht om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval op de kruising van de JC Geerligslaan en de Sportlaan in Anna Paulowna. De auto botste door een nog niet bekende oorzaak tegen een lantaarnpaal, waarna enkele van de inzittenden uit de auto werden geslingerd.

Twee jongens van zestien een jongen van vijftien uit Anna Paulowna kwamen bij het ongeval om het leven. Een man van twintig uit Oudesluis en een meisje van zeventien uit Anna Paulowna raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval bracht veel mensen en hulpdiensten op de been. Present waren onder meer zeven ambulances, drie brandweerauto's en twee traumahelikopters. Reanimatie voor de drie dodelijke slachtoffers mocht echter niet baten. Voor de mensen die de helpende hand boden werd na afloop opvang in sporthal Veerburg geregeld. De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844 Datzelfde geldt voor mensen die behoefte hebben aan slachtofferhulp.


Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 210