Hoorzittingen over kernreactor Pallas in september
Donderdag 26 Juli 2018
SCHAGEN/PETTEN- Burgers van de gemeente Schagen krijgen in september kans hun bezwaren te uiten tegen een nieuwe kernreactor, Pallas geheten.
Voordat de reactor er komt moet een heel vergunningstraject doorlopen worden. Daaronder ook de bestemmingsplanprocedure. Mensen die tegen het nieuwe conceptbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend, kunnen op 5, 6 en eventueel 7 september hun bezwaren toelichten tijdens hoorzittingen. Zo heeft de Schager gemeenteraad besloten. De hoorzittingen zijn toegankelijk voor iedereen en vinden plaats vanaf 19.00 uur in de Pettemer multifunctionele ruimte (Sportweg 5). De raad analyseert en beoordeelt zowel de zienswijzen als de toelichtingen daarop tijdens de hoorzitting en neemt november het besluit of het ontwerp bestemmingsplan vastgesteld kan worden.

Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 209