AZ in Kazachstan voor verre uitwedstrijd ooit
Woensdag 25 Juli 2018
ALMATY - AZ is in Kazachstan aangekomen waar morgen de wedstrijd in de voorronde van de Europa League tegen FC Kairat wacht. Het is de verste uitwedstrijd ooit voor AZ.
Ander nieuws van de Alkmaarders: er is veel onduidelijkheid of spits Bjorn Johnsen nu wel of niet gekocht is van ADO Den Haag. Aan de Noor die Wout Weghorst moet opvolgen hangt een prijskaartje van twee miljoen euro. Vleugelspits Alireza Jahanbaksh lijkt op weg naar de uitgang bij AZ. Het lijkt er namelijk op dat de Premier League-club Brighton & Hove 25 miljoen voor de topscorer van de eredivisie wil neertellen. Verder traint voormalige AZ-parel Adam Maher mee bij de Alkmaarders. Een contractaanbieding van de kant van AZ is, zo stelt Directeur Voetbalzaken  Max Huiberts, echter niet aan de orde.

Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 208