Frappant Jeugd presenteert mallotige voorstelling in het Scagon Theater: Lampekapje en de Wolf...
Dinsdag 5 Juni 2018
SCHAGEN- Met Lampkapje en de Wolf (Een ’mallotige’ voorstelling over een knappe prinses, geschreven door Jacques Vriens) voert de jongerengroep Frappant Jeugd van Frappant Muziektheater Schagen zich, na een gedegen voorbereiding, een vrolijke voorstelling ten tonele. De theatergroep, bestaande uit jongeren vanaf 13 jaar, heeft zich intensief ingeleefd in het verhaal van deze voorstelling:Avondvoorstelling: zaterdag 23 juni 2018 Aanvang: 20.15 uur Matinee: zondag 24 juni 2018 Aanvang: 15.00 uur Entree: €11,00

Het verhaal: Er was eens…  een bloedmooie prinses, die maar geen genoeg kon krijgen van haar eigen schoonheid. Haar vader, de koning, wil graag dat zijn dochter trouwt. Echter prinses Fridolien vindt geen enkele man knap genoeg. Dit leidt tot enorme woedeaanvallen van de koning. Alleen het zingen van het volkslied kan hem soms kalmeren. De torenheks besluit Fridolien een lesje te leren. Zij geeft de prinses een toverdrankje. Zogenaamd om nóg mooier te worden. Maar in werkelijkheid wordt de prinses alsmaar lelijker. Zo zelfs dat niemand haar nog durft aan te kijken. Pas als ze gekust wordt door een man, zal ze van haar vloek worden bevrijd. Maar…Wie durft haar te kussen?

 

Vormgeving en Regie: Joke van Tol

Foto: Loet Leenders

www.frappantmuziektheater.nl

 

 

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.

Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.

 


Rubriek: stad Schagen


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 208