Subsidieregeling energiebesparing gemeente Schagen gaat weer open voor inwoners: *subsidieplafond voor dit jaar 30 mille ... *ook geld voor sedumdak / groendak (zie foto)
Vrijdag 25 Mei 2018
SCHAGEN- Vanaf deze maand kunnen woningeigenaren in de gemeente Schagen weer subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen, zoals het toepassen van na-isolatie en HR++ glas. Het subsidieplafond voor 2018 in vastgesteld op € 30.000, -. Inwoners kunnen 10% van hun investering, met een maximum van € 500,-, voor 1 voorziening of 15% van hun investering, met een maximum van € 750,-, voor 2 of meer voorzieningen aanvragen. Nieuw dit jaar is dat er ook subsidie beschikbaar is voor de aanleg van een groendak (sedumdak). Zijn de werkzaamheden dit jaar al uitgevoerd, dan kan er toch een aanvraag ingediend worden. Maatregelen die na 1 januari 2018 zijn uitgevoerd komen hiervoor ook in aanmerking.

Rubriek: dorpen Harenkarspel


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 208