Extra inzet scholierenbus tot minimaal voorjaarsvakantie redt buurtbus Schagen-Obdam;
Maandag 12 Februari 2018
NOORDKOP- (Bron FM) SCHAGEN - Dat de buurtbus van Schagen naar Obdam er bijna onder door ging was een gevolg van een extreem geval van overbezetting op een beperkt deel van het buurtbustraject, namelijk tussen Hoogwoud en Obdam. Dit antwoordt het provinciebestuur op vragen van verschillende Statenfracties over het voorval. Er kon die dag op 11 januari al snel een oplossing worden geboden door de huidige scholierenlijn 617 tussen Hoogwoud en Obdam een uur langer door te laten rijden. Deze maatregel zal tot aan de voorjaarsvakantie worden voortgezet. De provincie is in overleg met de buurtbusvereniging om te onderzoeken of er ook elders op het traject sprake is van structurele overbezetting. Als dat zo is wordt er een passende maatregel genomen.


Rubriek: dorpen Zijpe


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 21
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!