Modeonderneemster Afke Bleeker uit Warmenhuizen, Sharon Couwenhoven / Mooie Ogen Schagen, Annet Stoop&Olaf dekker / Boereplaats Waarland en Bemo Rail Warmenhuizen beste ondernemers van het jaar bij Ondernemers Federatie Schagen
Vrijdag 19 Januari 2018
(Bron NHD) WARMENHUIZEN / SCHAGEN- Met twee prijzen is onderneemster Afke Bleeker (zie foto) van de modezaken Zo Hip en Lokaal Modecafé de winnaar geworden bij de ondernemersverkiezing van het jaar 2017 van de Ondernemersfederatie Schagen (OFS). In café-restaurant De Ooievaar veroverde Bleeker eerst de Schager Weekblad Publieksprijs met ruim 30 procent van de ruim 1900 stemmen. Om aan het slot van de vijf prijsuitreikingen ook de prijs van beste detailhandelaar in de wacht te slepen: met 38 procent van de door ondermers uitgebrachte stemmen won zij de nek-aan-nek-race met de Schager Bakkerij Beemsterboer.
Sharon Couwenhoven van optiekzaak Mooie Ogen uit Schagen won de Rabobank Startersprijs van 750 euro. In de categorie industrie- en bedrijven pakte Bemo Rail uit Warmenhuizen goud en bleef het bedrijf plaatsgenoot Tebulo nipt voor.


Rubriek: dorpen Harenkarspel


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 21
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!