Subsidieloket bij Kunst en Cultuur Adviesraad in Schagen (KCARS) voor verenigingen: 2 ton te verdelen
Vrijdag 19 Januari 2018
(Bron Schagen FM) SCHAGEN - De Kunst en Cultuur Adviesraad in Schagen (KCARS) heeft sinds kort een subsidieloket waar culturele instellingen in Schagen aanvragen voor subsidie in kunnen dienen. De gemeente Schagen stelde eerder € 200.000,- beschikbaar voor het cultuurfonds. De KCARS heeft nu spelregels opgesteld om dit geld onder de aanvragers te kunnen verdelen. Belangrijkste voorwaarde is dat projecten vernieuwend moeten zijn. Het fonds is als het aan de KCARS ligt niet eenmalig. “Wij hopen dat het een blijvend karakter krijgt”, meldt de club in haar nieuwsblad. Wethouder Blonk meldt dat het in principe om een eenmalige bijdrage gaat. Mocht het geld op zijn, dan zal de KCARS weer bij de gemeente aan moeten kloppen en zal een nieuwe beslissing moeten worden genomen. Een aanvraagformulier voor het cultuurfonds is te vinden op www.kcars.nl.

Rubriek: dorpen Zijpe


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 21
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!