Extra geld gemeente Schagen voor school voor speciaal voortgezet onderwijs Het Molenduin
Vrijdag 19 Januari 2018
SCHAGEN - De gemeente Schagen steekt extra geld in Het Molenduin, een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan de Schar in Schagen. Op de school zitten jongeren die een extra steuntje in de rug nodig hebben om na hun opleiding aan het werk te kunnen. Het aantal leerlingen van Het Molenduin is vorig jaar onverwacht verdubbeld. Daarom is een extra pedagogisch medewerker nodig. Omdat er op Het Molenduin ook leerlingen uit Heerhugowaard en Hoorn zitten, is het college van Schagen met die gemeenten in gesprek om een deel van de extra kosten op zich te nemen.

Rubriek: stad Schagen


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 21
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!