Kennismakings- en kijkdag nieuwe appartementencomplex Beethovenlaan; 48 woningen eind maart klaar
Zaterdag 6 Januari 2018
SCHAGEN-Nieuwsgierig naar hoe de bouw van het appartementencomplex aan de Beethovenlaan in Schagen vordert? Bezoek dan de kijkdag op zaterdag 13 januari 2018. Woningbouwcorporatie Wooncompagnie realiseert op het braakliggende terrein aan het spoor, waar voorheen de Praktijkschool stond, een complex met 48 driekamerappartementen. Tijdens de kijkdag kunnen geïnteresseerden van 10.00 tot 12.00 uur nader kennis maken met het complex, de omgeving en de appartementen. De oplevering van het appartementencomplex is naar verwachting eind maart 2018..

Wonen aan de Beethovenlaan zal zeker niet saai zijn. De eigentijdse appartementen zijn namelijk geschikt voor een brede doelgroep. Het wordt dus een complex waar jongeren, starters en senioren kunnen wonen en leven, op een mooie, centrale locatie in Schagen.Het appartementencomplex wordt gerealiseerd volgens het concept HoogWonen van aannemer Trebbe uit Nieuwegein. Inbo Architecten uit Amsterdam tekent voor het ontwerp.

 

Plaats: Schagen, Beethovenlaan Tijd: 10.00-12.00 uur


Rubriek: stad Schagen


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 20
Nee, hou de kust ongeschonden 185