‘Glimmer & Glatter’ bij Welkoop ’t Rijpje
Dinsdag 28 November 2017
’T RIJPJE- Een nuchter Noordkop-bedrijf treedt uit zijn schaduw. Welkoop ’t Rijpje houdt op woensdagavond 29 november van 18.00 tot 21.00 uur een VIP-avond. Nu doet het familiebedrijf uit ’t Rijpje dat elk jaar al om wat terug te doen voor zijn klanten: ,,We willen aan het einde van het jaar onze overtollige voorraad kwijt en de mensen zitten vlak voor Sinterklaas, dus dan is één en één twee”, vertelt eigenaar Bart Pronk (zie foto). ,,Het is altijd een hele gezellige avond waarbij onze klanten goedkoop Sinterklaascadeaus kunnen inkopen. Alleen pakken we dit jaar wat groter uit met het oog op Pakjesavond.”
Dat valt te zeggen. Klanten worden ontvangen op een rode loper, met champagne. En ze worden niet alleen geholpen door Welkoop-personeel. Nee, Bert Bagboer, algemeen directeur van de landelijke Welkoop-organisatie, heeft tijd vrijgemaakt voor dit verkoopfeest. Hij gaat de familie Pronk en medewerkers helpen op deze woensdagavond. Daarnaast heeft Welkoop ’t Rijpje twee close-up goochelaars gecontracteerd waaronder de bekende artiest Nick de Jong uit De Rijp. De Jong, die vanaf zijn zevende (!) al goochelt, heeft inmiddels landelijke bekendheid opgebouwd (zie www.nickdejong.com). Ook wordt de inwendige mens met een hapje en drankje verwend. Maar deze avond biedt meer dan alleen vermaak voor de klanten: hun beurs blijft ook voller dan op een gewone verkoopdag. Er wordt namelijk twintig procent korting op het gehele assortiment gegeven! 

Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 20
Nee, hou de kust ongeschonden 185