‘Glimmer & Glatter’ bij Welkoop ’t Rijpje
Dinsdag 28 November 2017
’T RIJPJE- Een nuchter Noordkop-bedrijf treedt uit zijn schaduw. Welkoop ’t Rijpje houdt op woensdagavond 29 november van 18.00 tot 21.00 uur een VIP-avond. Nu doet het familiebedrijf uit ’t Rijpje dat elk jaar al om wat terug te doen voor zijn klanten: ,,We willen aan het einde van het jaar onze overtollige voorraad kwijt en de mensen zitten vlak voor Sinterklaas, dus dan is één en één twee”, vertelt eigenaar Bart Pronk (zie foto). ,,Het is altijd een hele gezellige avond waarbij onze klanten goedkoop Sinterklaascadeaus kunnen inkopen. Alleen pakken we dit jaar wat groter uit met het oog op Pakjesavond.”
Dat valt te zeggen. Klanten worden ontvangen op een rode loper, met champagne. En ze worden niet alleen geholpen door Welkoop-personeel. Nee, Bert Bagboer, algemeen directeur van de landelijke Welkoop-organisatie, heeft tijd vrijgemaakt voor dit verkoopfeest. Hij gaat de familie Pronk en medewerkers helpen op deze woensdagavond. Daarnaast heeft Welkoop ’t Rijpje twee close-up goochelaars gecontracteerd waaronder de bekende artiest Nick de Jong uit De Rijp. De Jong, die vanaf zijn zevende (!) al goochelt, heeft inmiddels landelijke bekendheid opgebouwd (zie www.nickdejong.com). Ook wordt de inwendige mens met een hapje en drankje verwend. Maar deze avond biedt meer dan alleen vermaak voor de klanten: hun beurs blijft ook voller dan op een gewone verkoopdag. Er wordt namelijk twintig procent korting op het gehele assortiment gegeven! 

Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 50
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 48Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!