Jong AZ verliest in Alkmaar van FC Volendam 0-2); trainer Martin Haar woedend: Heb mij zitten verbijten... '
Dinsdag 28 November 2017
ALKMAAR- Jong AZ heeft maandagavond in het AFAS Stadion een nederlaag geleden tegen FC Volendam. In het zadel geholpen door een vroege goal van Joey Veerman wonnen de bezoekers met 0-2 van de Alkmaarse beloften. Haar was na afloop hard in zijn reactie op het spel van Jong AZ. “We speelden met een hoop jongens die dagelijks met de A-selectie trainen. Als je dan kans wilt maken op een invalbeurt of een basisplaats bij het eerste, dan moet je hier de pollen uit het veld lopen en er alles voor doen zodat de trainer niet om je heen kan. Dat heb ik totaal niet gezien. Vrijdag verloren we ook, maar ging dat gepaard met veel inzet, vreugde en plezier. Vanavond heb ik me alleen maar zitten verbijten. Het was echt schrijnend.”
Katachtige reflexDe vroege tegenslag kreeg na twintig minuten spelen een antwoord in de vorm van de eerste kansen voor Jong AZ. Tijjani Reijnders gaf een goede steekpass op Dabney Dos Santos, die naar binnen kroop en vanaf de rand van het zestienmetergebied over schoot. Vervolgens bracht voormalig AZ-keeper Hobie Verhulst met een katachtige reflex redding nadat een harde voorzet van de Alkmaarders bijna erin vloog via een Volendams been en weer even later schoot Ricardo van Rhijn een vrije trap naast.

Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 50
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 48Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!