Groet Auto, Fakkert Schagen en Mulder Optiek pakken tien dagen voor Sinterklaas fors uit
Donderdag 23 November 2017
SCHAGEN/DEN HELDER- De Omring Express pakt deze week groots uit met onder meer de AZ-selectie die komende zaterdag (25 november) meedoet aan de spinning marathon bij Fitnessclub Schagen en een samenwerkingsverband tussen zorgorganisaties om de spoed- en herstelzorg te oversterken. Er is daarnaast echter ook opvallend commercieel nieuws, van Fakkert Schagen, Groet Auto en Mulder Optiek. Fakkert Schagen houdt morgen (vrijdag 24 november) een Wintercheckdag waarbij je gratis je auto kan laten testen op tyische wintergebreken. Groet Auto schrijft vandaag (23 november) met gouden letters in de annalen, want er wordt aan de Kievitstraat in Den Helder een gloednieuw pand geopend waarmee twee oude vestigingen in een worden samengevoegd. Ook morgen en overmorgen kunnen omringbewoners profiteren van mooie acties. Een mijlpaal heeft ook Mulder Optiek bereikt: de Schager opticien bestaat vijftig jaar en viert dat morgen (24 november) en overmorgen met pakkende acties. Bovendien wordt zaterdags je kofiie bereid door een heuse barista.

Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 21
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!