Sponsorloop voor Hospice Schagen in Egmond aan Zee over afstanden 21.1 km en 10,5 km; tot uiterlijk 1 december 2017 aanmelden
Woensdag 1 November 2017
SCHAGEN- De zogeheten Vrienden van Hospice Schagen organiseren op zondag 28 januari 2018 een sponsorloop ten bate van Hospice Schagen. Inmiddels hebben al bijna veertig deelnemers zich ingeschreven. De route die gelopen wordt, is, evenals in 2016, de Zuidroute van de Egmond wandelmarathon. Dit is een afstand van 21.1 km. Dit jaar kan er ook gekozen worden voor de1 0.5 km route. Van iedere deelnemer aan de sponsorloop wordt verwacht dat diegene zorg draagt voor zoveel mogelijk sponsors. Het geld dat hiermee wordt opgehaald, komt totaal ten goede aan Hospice Schagen. (Een kleinschalige instelling waar 24 uur per dag, 7 dagen per week, door een team van verpleegkundigen en vrijwilligers zorg wordt geboden, op een persoonlijke manier in een huiselijke sfeer, aan gasten die de laatste levensfase in gaan.)

 

Je kunt zich, tot uiterlijk 1 december 2017, aanmelden voor de sponsorloop. hospiceschagen@hotmail.comWil je niet wandelen, maar draagt je Hospice Schagen wel een warm hart toe, dan kun je uiteraard ook alleen sponsoren (voor bedrijven maken wij desgewenst een factuur). Je bijdrage kun je overmaken naar:  

Hospice Schagen is op 1 september 2014 begonnen in een vleugel van woonzorgcentrum De Bron, maar sinds 15 juli 2017 is de vestiging aan de Johan Vermeerstraat 1 te Schagen.


Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 41
Nee, hou de kust ongeschonden 207