Gemeente Schagen plant tientallen veldbezoeken aan kernen en wijken: inwoners lopen met wethouders en ambtenaren door de straten
Vrijdag 13 Oktober 2017
SCHAGEN - Het eerste veldbezoek van de gemeente Schagen aan een dorp of wijk uit de gemeente is Tuitjenhorn. De gemeente wil daar naar inwoners gaan luisteren wat er allemaal beter zou kunnen. De locatie in Tuitjenhorn: supermarkt Deen. De datum, 13 oktober. Het dorp \'t Zand is 8 november aan de beurt. Een aantal wijken in Schagen staan 27 oktober gepland. Bij de zogeheten veldbezoeken (tientallen) lopen bewoners samen met bestuurders en ambtenaren door een dorp of wijk om te kijken of het beter kan. Schagen gaat aan de slag met de adviezen om de buurt leefbaarder, schoner en fraaier te maken. ,,Onze inwoners kunnen ons helpen bij het signaleren van punten in onze buitenruimte die voor verbetering vatbaar zijn”, vertelt wethouder Sigge van der Veek. De lijst met veldbezoeken is nu klaar. Van een aantal kernen is nog geen definitieve datum bekend. Die volgt zo snel mogelijk.


Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 50
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 48Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!