Gemeente Schagen plant tientallen veldbezoeken aan kernen en wijken: inwoners lopen met wethouders en ambtenaren door de straten
Vrijdag 13 Oktober 2017
SCHAGEN - Het eerste veldbezoek van de gemeente Schagen aan een dorp of wijk uit de gemeente is Tuitjenhorn. De gemeente wil daar naar inwoners gaan luisteren wat er allemaal beter zou kunnen. De locatie in Tuitjenhorn: supermarkt Deen. De datum, 13 oktober. Het dorp \'t Zand is 8 november aan de beurt. Een aantal wijken in Schagen staan 27 oktober gepland. Bij de zogeheten veldbezoeken (tientallen) lopen bewoners samen met bestuurders en ambtenaren door een dorp of wijk om te kijken of het beter kan. Schagen gaat aan de slag met de adviezen om de buurt leefbaarder, schoner en fraaier te maken. ,,Onze inwoners kunnen ons helpen bij het signaleren van punten in onze buitenruimte die voor verbetering vatbaar zijn”, vertelt wethouder Sigge van der Veek. De lijst met veldbezoeken is nu klaar. Van een aantal kernen is nog geen definitieve datum bekend. Die volgt zo snel mogelijk.


Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 4
AZ 10
FC Utrecht 1
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10