Voor extra voorstelling Speelman en Speelman in Theater de Kampanje Den Helder extra afvaart veerdienst Den Helder-Texel
Woensdag 20 September 2017
DEN HELDER - Theater de Kampanje in Den Helder gaat het publiek verblijden met nog een éxtra Texel-voorstelling. Omdat voor de extra voorstelling Speelman en Speelman op 17 november voldoende aanvragen van Texelaars binnengekomen zijn , gaat veerdienstonderneming TESO een extra afvaart terug naar Texel regelen na van de voorstelling!
Na 10 jaar in het theater blikken Daan en Joost Speelman terug. Het verhaal van tien jaar succes en tegenslag moet eruit. De broers voelen de behoefte hun eerdere shows van zich af te pellen als lagen van een ui, zodat ze daarna weer verder kunnen met iets nieuws. En zoals je gewend bent, gaat deze trip down memory lane er op een muzikale en humoristische manier aan toe. Er blijft niets onbesproken. Want als het bij de Speelmannen eruit moet ... dan komt de hele wereld eruit!

Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 2
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10